Третият вид – децата на дявола. Това е тяло, плът

...
 Третият вид – децата на дявола. Това е тяло, плът
Коментари Харесай

На Земята има три вида хора: Тела с Душа „Нешамах, с животинско съзнание и Децата на дявола

 evolution___by_brabuss  Третият тип – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са дейни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти, развратници, наркодилъри, терористи, политици…. “

1. Първият (правилният) тип: Това са Тела с Душа „ Нешамах “, които съставляват креативните хора на света, които основават паркове, построяват красиви градове, основават компютри, коли, самолети, галактически кораби – това са хората на изкуството, създатели, те са при Отца …

Също по този начин това са: музиканти, композитори, художници, писатели,   философи, спортисти, всеки, който е излязъл от рамките на  държание на животното. Тези, които преработват планетата по небесен метод. Те не могат да бъдат неТворци! Тъй като техният Баща е от рода на Творците, а те – всички са в Отца. Те са деца на Бога, въплътените души  „ Бет “.

Те се  дефинират от съществуването на блян. Копнеж по Родината … Тях този свят не ги устройва, както и  рибата не я устройва живот във въздуха. Те се характеризират с наличието във   физическо тяло на животно с не скотски стремежи. Те са тези, които гледат нагоре в космоса, които имат стремежи, които не могат да се  изпълнят на Земята!

Образно, те съставляват котка, която желае да плува във водата. Или крава, която желае да лети в небето като птица. Това са  хората мечтатели. Развитието на човешката цивилизация се дължи на тях. Те всички са почнали да летят като птици (създавайки самолета). Да плуват като риба (създавайки акваланга).

Те  трансформираха природата  по облик и сходство на Родината си. Те  сътвориха галактически кораби, искайки да намерят братя по разсъдък. Те  създадоха  света на музиката, който се храни единствено духовно, и така нататък Христос ги назовава, „ трудещи и  обременени. “ Те са били Свои! Те са могли да одобряват Неговото Слово, тъй като те са от същото естество като  Него! За тях е написано:

„ Всеки, който е от истината, слуша Моя глас. “ Йоан 18:37.

1. Вторите  хора съставляват света на  чисто животинското. Това е тяло и душа „ Нефеш “. Те са спокойни, безразлични, уредници на своите скотски фамилии. Техният живот е подобен: да се плодят и множат, да имат задоволително от всичко, като са консуматори на всичко, което са  основали първите хора. Те Не творят, единствено употребяват.

Ако някой се опита да засегне тяхната територия, те незабавно ще  покажат своите нокти и зъби. Такива, за облага, за комфортен  живот на тялото, ще предадат всеки, ще захвърлят всеки, когато и да е. Дори и ще  убият, представяйки прилика на света на животните.

3. Третият тип – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са дейни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти, развратници, наркодилъри, терористи, политици. Тези, които могат единствено да   унищожават, да умъртвяват, да екзекутират, да взривяват.

Ето за какво Христос не е вземал всички за  Свои възпитаници.

Демони и духове обичат да се вселяват в красиви дами

 

Вселяването на дявол в красива жена е едно от най-разпространените клишета в киното. Ако злите неземни сили във кино лентата желаят да овладеят човешко тяло,  с цел да изтезават нещастника и неговото…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР